ABOUT HIM

About

WEDDING PHOTOGRAPHER

GREECE

Ο Δημήτρης Αλεξανδράκης είναι ένας εξειδικευμένος φωτογράφος γάμου και βάπτισης, παθιασμένος με το να φωτογραφίζει τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής σας.

Ξεκίνησε τις σπουδές του στην φωτογραφία το 1999 και έπαθε εμμονή με τις βασικές αρχές της δημιουργίας μιας πραγματικά ξεχωριστής φωτογραφίας: φωτισμός, σκιές, σύνθεση και συναίσθημα. Σαν φωτογράφος, θα αιχμαλωτίσει τις μαγικές στιγμές σας μέσα από δημιουργικές φωτογραφίες που θα παραμείνουν διαχρονικές.

  • Το 1991- 2001 σπουδάζει φωτογραφία στον AKTO και αποφοιτά με το πτυχίο “Ανώτερης Εκπαίδευσης στη Φωτογραφία από το Middlesex University of London”.
  • To 2001 σπουδάζει γραφιστική στην Intergraphics Schoοl και αποφοιτά το 2003 με το πτυχίο “Graphic Electronic Graphics Engineering”.
  • To 2012 ιδρύει το καλλιτεχνικό του φωτογραφικό εργαστήρι στη Σπάρτη, όπου παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες φωτογραφίας. Στους ειδικά σχεδιασμένους του χώρους, μπορεί κανείς να εξυπηρετηθεί για ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών φωτογραφίας και ψηφιακής εκτύπωσης, μπορεί επίσης κάποιος να ανακαλύψει περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει ανάλογα με την κοινωνική εκδήλωση που ενδιαφέρεται, έχοντας κατευθείαν πρόσβαση σε χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

+30 693 7303 591 / info@alexandrakisphotography.gr

F A Q

Κάθε γάμος είναι διαφορετικός και ο αριθμός των εικόνων εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες (π.χ. το πρόγραμμα της ημέρας, ο αριθμός των φωτογράφων που συμμετέχουν, έθιμα, παραδόσεις, happenings κτλ.). Γενικά όμως, πρέπει να περιμένετε περίπου 700 επεξεργασμένες φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες είναι υψηλής ανάλυσης, χωρίς λογότυπο ή υδατογράφημα επάνω τους.

Μένουμε στη δεξίωση έως ότου αισθανθούμε και διασφαλίσουμε ότι έχουμε καταγράψει με επιτυχία το γεγονός και την αίσθηση του τι συνέβη και όταν οι ίδιες εικόνες αρχίζουν και επαναλαμβάνονται. Συνήθως αυτό συμβαίνει περίπου τρεις ώρες από τη στιγμή που θα αρχίσει ο κόσμος να διασκεδάζει. Βέβαια, ο χρόνος παραμονής μας στη δεξίωση εξαρτάται επίσης από το πρόγραμμα που θέτει το ζευγάρι ή ο / η οργανωτής του γάμου.

Η τιμή εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες την εποχή, την ημερομηνία, την τοποθεσία, τις υπηρεσίες, τα άλμπουμ.
Μπορούμε πάντα να σχεδιάσουμε μαζί ένα οικονομικό πακέτο σύμφωνα με τις δικές ανάγκες.

Καλύτερος χρόνος για να εξασφαλίσετε την ημερομηνία είναι ένας χρόνος πριν.
Φωτογραφίζουμε μόνο ορισμένους γάμους κάθε χρόνο. Στόχος μας δεν είναι η ποσότητα αλλά η μέγιστη ποιότητα για τους πελάτες μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικά , με email ή από τη φόρμα επικοινωνίας μας. Ώστε να κλείσουμε την ημερομηνία.

Το «κλείσιμο» της συνεργασίας μας και η εξασφάλιση της ημερομηνίας, γίνεται με μια προκαταβολή. Θα λάβετε εγγράφως την προσφορά που έχουμε συμφωνήσει, στην οποία θα αναγράφονται αναλυτικά όλες οι παροχές σε προϊόντα και υπηρεσίες. 1 μήνα πριν το γάμο προκαταβάλλεται 70% του συνολικού ποσού. Η εξόφληση πραγματοποιείται με την παράδοση όλου του συμφωνηθέντος υλικού.

Για την φωτογράφιση και βιντεογράφιση όλης της ημέρας του Γάμου σας από νωρίς στις προετοιμασίες σας έως αργά στην δεξίωση το κόστος επένδυσης ξεκινάει από τα 1300€ και ανεβαίνει ανάλογα με τις επιπλέον παροχές που χρειάζεστε

Απολύτως όχι! Οι φωτογραφικές υπηρεσίες μας σχεδιάζονται για να παρέχουν περισσότερο από αρκετό χρόνο και ανθρώπους για να ολοκληρώσουν την εργασία με τα άριστα αποτελέσματα. Παραλαμβάνετε εγγράφως και ενυπόγραφα την οικονομική μας πρόταση η οποία αναφέρει αναλυτικά το κόστος κάθε παρεχόμενης και συμφωνημένης εργασίας.

Έχω έδρα στην Σπάρτη, αλλά θα είμαι χαρούμενος να καλύψω το γάμο σας οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό

Έξοδα μεταφοράς και διαμονής ενδέχεται να είναι απαραίτητα για γάμους προορισμού (destination weddings). Υπάρχουν δυο επιλογές, τα έξοδα μπορούνε είτε να συμπεριληφθούν στην τιμή είτε εναλλακτικά να κανονιστούν όλα απευθείας από την πλευρά του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τον νόμο και με λίγα λόγια… μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες όπως επιθυμείτε, εφόσον βέβαια πρόκειται για προσωπική και όχι για εμπορική χρήση (π.χ. δεν μπορείτε να πουλήσετε τις φωτογραφίες). Ο φωτογράφος διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα και μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικόνες με οποιοδήποτε τρόπο με σκοπό τη διαφήμιση και την γνωστοποίηση της δουλειάς του.